Varmstempling og kaldstempelprosess

Den nåværende stemplingsteknologien er delt inn i varmstempling og kaldstempling.

Hot stamping-teknologi refererer til overføring av folien til underlagsoverflaten ved å varme opp og presse folien med en spesiell varmstempelplate av metall; Og kaldstempelteknologi refererer til metoden for å bruke UV-bunnolje for å overføre varmstempelfolie til underlaget.

Produkter med varmstempling har god kvalitet, høy presisjon, bildet etter varmstempling er lyst og glatt med høy overflateglans. Kanten av bildet er klar og skarp. I tillegg gir varmstempelfolie et bredt utvalg av valg, det er forskjellige farger med varmstempelfolie, forskjellig glanseffekt av varmstempelfolie og varmstempelfolie som passer til forskjellige underlag.

Applikasjon:

Folie med varmstempling består av polyesterfilm (PET) og flere lag med kjemisk belegg på overflaten. Polyesterfilm er vanligvis 12 mikron tykkelse, noe av beleggets rolle er å produsere dekorative effekter, og noe av belegget som brukes til å kontrollere egenskapene til varmstemplingsfolie, forskjellige belegg kan brukes på forskjellige underlag. Formålet med aluminiumlaget er å gi en reflekterende effekt. Aluminiumslaget dannes når aluminiumtråden sublimeres etter å ha blitt smeltet ved høy temperatur og kondensert til den varme stemplingsfolien under tilstanden med ultra lavt vakuum.

Kaldstempling er en slags utskriftsteknologi. Den bruker spesielt lim (blekk) for å feste kaldstanset anodisert aluminium unntatt bunnlaget til overflaten av underlaget for å oppnå effekten av varmstempling. Videre trenger ikke kaldstempelteknologien å bruke den oppvarmede metallplaten, men bruker trykklimet til å overføre metallfolien. Den kalde stemplingsteknologien har egenskapene til lave kostnader, energisparing og høy produksjonseffektivitet. Det er en ny teknologi som oppfyller behovene til prosesseringsmarkedet i fremtiden.

Platehastigheten for kaldstempling er rask, syklusen er kort, og produksjonskostnaden for varmstempelplaten kan reduseres, og hastigheten er raskere og effektiviteten er høyere.

Applikasjon:

Kaldstempelfolie er et produkt av en innovativ teknologi; den kan trykkes i flere farger, skinner med en metallisk struktur og gir et inntrykk av luksus.

Sammenlignet med varmstempling, som innebærer pressing av folie med en form, innebærer kaldstempling bruk av en skjerm for offsettrykk.

Dette muliggjør utskrift som ikke er mulig ved varmstempling - utskrift av graderinger, fine linjer og tegn.

En kombinasjon av metallfolie og offset fargetrykk kan produsere design som fotografier i forskjellige strålende metallfarger i tillegg til gull og sølv.

图片1


Innleggstid: Sep-23-2020